De fysio
praktijkscan

Wil jij van stress naar relax? Boek de praktijkscan in, gratis.

Minder geregel, meer rust & focus? Boek een gratis praktijkscan.

Wie ben ik?

Chris Eijkenaar, oud fysiotherapeut en praktijkeigenaar. In 2014 studeerde ik af als fysio aan de Hogeschool Rotterdam om al snel mijn eigen praktijk te starten. Samen met mijn team (6 fysio’s en praktijkassistente) hebben we veel clienten mogen helpen in Vlaardingen, Hoogvliet, Schiedam en Rotterdam.

Als zowel fysio & praktijkeigenaar maakte ik erg lange werkweken (60+ uur) en dat vond ik normaal. Ondanks een succesvolle praktijk, sloopte het me langzamerhand. Niet af kunnen schakelen, opzien tegen de hoeveelheid geregel, het ging ten koste van mijn plezier en voldoening in het vak. In 2018 kwam mijn vader plots te overlijden en toen was ik het zat, toen ben ik gaan herstructureren. Door het optimaliseren van praktijkprocessen en het beter inzetten van mijn team ben ik naar 8 uur per week werken gegaan, met minder geregel en meer voldoening.

Sinds 2020 coach ik ondernemers naar meer rust & focusIn de afgelopen maanden heb ik samen met een aantal praktijkhouders de FysioPraktijkScan ontwikkeld om hetzelfde te kunnen betekenen voor fysiopraktijkeigenaren.

Herken jij dit?

De fysiopraktijkscan

Met de FysioPraktijkScan ga ik vrijblijvend samen met jou in gesprek en stel ik jou vragen over jouw fysiopraktijk. Dit verwerk ik dan in het een dashboard, dit geeft jouw inzicht met concrete actiepunten wat te veranderen in jouw fysiotherapiepraktijk voor minder geregel, meer rust en meer tijd.

Wil jij ook?

“Ik ervaar meer rust en een beter gevoel van balans in mijn werk & privé.”

Tim van den Eshof - CFO

Ben jij klaar met het vele geregel in jouw fysiotherapiepraktijk? Boek een gratis praktijkscan.

Vrijblijvend

Kenningsmakingsgesprek