Eijkenaar Fysiotherapie is verkocht en nu?

In dit artikel

Vragende blikken

In juli 2021 heb ik mijn fysiotherapiepraktijk Eijkenaar Fysiotherapie verkocht. In de tussentijd zette ik een tweede onderneming op: Veerkrachtiger.

Als ik het hier dan over heb met anderen, krijg ik al snel een vragende blik. De ommezwaai naar een coaching praktijk komt dan ook erg ineens. Ja, de afgelopen drie jaren zijn snel gegaan qua ontwikkeling.

De dood van mijn vader in 2018 heeft mij veel doen beseffen, het heeft mij letterlijk stil doen staan.

De transitie

Het is niet ineens uit de lucht gegrepen. De dood van mijn vader in 2018 heeft mij veel doen beseffen, het heeft mij letterlijk stil doen staan. Stilstaan bij de zaken die er voor mij toe doen. Dat is voor mij er toe doen, van waarde zijn. Er toe doen voor mijzelf, er voor staan wat ik belangrijk vind: vrijheid en verbinding.

Wat ik belangrijk vind

Er zijn als actieve liefdevolle vader voor mijn dochter, een liefdevolle partner zijn voor Marijana, een goede liefdevolle vriend zijn. Dat doe ik door mijn plek in te nemen, om weer terug te komen bij fysiotherapie. Dan in een andere capaciteit. Niet om 60+ uur te moeten werken en behandelen als hulpverlener in de fysiotherapie en praktijkeigenaar, wat ten koste gaat van je eigen vrijheid en verbinding.

Dat het ook anders kan, dat jij je niet kapot hoeft te werken, te behandelen, allerlei zaken moet regelen voor jouw fysiotherapiepraktijk. Wat je net hebt gezien en gelezen is een kort stukje van mijn video-opname over mijn waarom.

Waarom heb ik mijn fysiotherapiepraktijk verkocht? En waarom ben ik Veerkrachtiger begonnen? Al deze vragen worden beantwoord in die video-opname. Hij is zelfs nog Kerstsfeer met mijn trui aan, hehe.

admin
admin
admin
admin
Deel het met je vrienden
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Vrijblijvend

Kenningsmakingsgesprek