Fysio Rondetafelgesprek

Zorgcontracten ondertekenen: Ja/Nee?

Wie ben ik?

Chris Eijkenaar, oud fysiotherapeut en oud praktijkeigenaar. In 2014 studeerde ik af als fysio aan de Hogeschool Rotterdam om al snel mijn eigen praktijk te starten. Samen met mijn team (6 fysio’s en praktijkassistente) hebben we veel patiënten mogen helpen in Vlaardingen, Hoogvliet, Schiedam en Rotterdam. Nu help ik praktijkhouders in de fysiotherapie met meer rust en plezier van hun fysiopraktijk.

In 2016 tekende ik klakkeloos alle zorgcontracten, niet wetend wat voor een impact het op mij zou hebben, mijn praktijk met mijn team en de beroepsgroep. Met die bewustwording ben ik steeds kritischer gaan kijken met ondertekenen. Welke gevolgen het voor mij en mijn praktijk zou hebben: meer rust en richting; wetend in wat ik niet ging ondertekenen.

Herken jij dit?

De Fysio rondetafelgesprek

Het wel of niet ondertekenen van zorgcontracten hangt af per praktijksituatie. Om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Wat is jouw marktaandeel?
  • Welke zorgverzekeraars zijn het grootst?
  • Welke patiëntenpopulatie zie je vooral als praktijk?
  • Heb je personeel?

Vaak overzie je het geheel gewoonweg niet meer. Met alle drukte van de praktijkvoering schiet dat er ook vaak bij in. Tijd om dat anders te doen vanaf dit jaar!

Samen met andere praktijkhouders gaan we richting geven om die selectiecriteria te bepalen. Om bewust te worden en inzicht te krijgen wat nu handig is voor jouw praktijksituatie om wel en niet te ondertekenen.

Dit gaan wij samen online doen op woensdag 14 september tussen 20:00 en 22:00.

Aanmelden is gratis en na de bijeenkomst zullen de bevindingen gedeeld worden per mail en in de Fysiotherapie facebookgroep. Je gegevens zullen standaard alleen gebruikt worden voor de samenkomst en het toesturen van de bevindingen.

Meld je hieronder aan. =)

Wil jij ook?

Inschrijven Fysio Rondetafelgesprek - Zorgcontracten tekenen: ja/nee

Vrijblijvend

Kenningsmakingsgesprek