De fysio
praktijkscan

Wil jij van stress naar relax? Boek de praktijkscan in, gratis.

Minder geregel, meer rust & focus? Boek een gratis Fysiopraktijkscan.

Wie ben ik?

Chris Eijkenaar, oud fysiotherapeut en praktijkeigenaar. In 2014 studeerde ik af als fysio aan de Hogeschool Rotterdam om al snel mijn eigen praktijk te starten. Samen met mijn team (6 fysio’s en praktijkassistente) hebben we veel patiënten mogen helpen in Vlaardingen, Hoogvliet, Schiedam en Rotterdam.

Als zowel fysio & praktijkeigenaar maakte ik erg lange werkweken (60+ uur) en dat vond ik normaal. Ik had een succesvolle praktijk, alleen de hoge werkdruk sloopte mij langzamerhand. Ik kon niet afschakelen, zag erg op tegen hoeveelheid geregel. Uiteindelijk ging het ten koste van mijn plezier en voldoening in het vak. In 2018 kwam mijn vader plots te overlijden en toen was ik het zat. Ik ben toen mijn praktijk gaan herstructureren. Ik ben naar 8 u per week werken gegaan. Dit heb ik middels vier pijlers gedaan:

  • Het optimaliseren van praktijkprocessen
  • Het goed inzetten van het team
  • Sturen  op cijfers
  • Van praktijklijder naar praktijkleider

Dat heeft geresulteerd in een mooi schaalbare fysiotherapiepraktijk met een betere winstmarge, een enthousiast goed inzetbaar team en minder geregel. Voor mij als praktijkeigenaar gaf het mij meer rust en weer voldoening en plezier.

Sinds 2020 coach ik ondernemers naar meer rust & focusIn de afgelopen maanden heb ik samen met een aantal praktijkhouders de FysioPraktijkScan ontwikkeld om hetzelfde te kunnen betekenen voor fysiopraktijkeigenaren.

Herken jij dit?

De fysiopraktijkscan

Met de FysioPraktijkScan ga ik vrijblijvend samen met jou in gesprek en stel ik jou vragen over jouw fysiotherapiepraktijk. Dit verwerk ik dan in het een dashboard, dit geeft jouw inzicht met concrete actiepunten wat te veranderen in jouw fysiotherapiepraktijk voor minder geregel, meer rust en meer tijd.

Wil jij ook?

“Ik ervaar meer rust en een beter gevoel van balans in mijn werk & privé.”

Tim van den Eshof - CFO

Ben jij klaar met het vele geregel in jouw fysiotherapiepraktijk? Boek een gratis fysiopraktijkscan.

Vrijblijvend

Kenningsmakingsgesprek